Comunicat oficial Tricircuit

Estimat amics i participants del nostre Tricircuit,

En primer lloc  voldríem agrair la vostra participació en les nostres proves aquest 2018, esperant que hagueu pogut gaudir del vostre esport tant com nosaltres ho hem fet.

Com sabeu cada any hem organitzat una gal·la per celebrar conjuntament amb els guanyadors de les diferents categories i passar una bona estona junts amb sorteigs, regals i projecció  dels diferents vídeos de les curses. Enguany malauradament, no hem pogut  de trobar un espai i data adient.

Per aquest motiu hem decidit traslladar la gala del 2018 als mesos de Març-Abril (per definir) juntament amb la presentació del Tricircuit 2019, a la seu de NUTRISPORT, patrocinador oficial del Tricircuit,  amb una gran festa.

NUTRISPORT referent estatal en la nutrició esportiva celebrarà el seu 35è Aniversari el pròxim 2019, i serà una gran excusa pero oferir-vos moltes sorpreses i obsequis per a tots els que ens volgueu acompanyar en aquest acte que ens fa tanta il·lusió.

Per últim volem anunciar que el Tricircuit 2019 el formaran provisionalment les següents proves:

  • Tricircuit Calella
  • Tricircuit Sant Pol de Mar
  • Tricircuit Vilanova i la Geltrú (que enguany celebrarà el 20è Aniversari)

Aquesta reducció de seus es deu al fet que els nostres companys de Weefel Events, han decidit crear un circuit propi amb les seves curses. Els hi desitgem moltíssima sort en aquest nou projecte.

L’essència del Tricircuit continuarà essent la mateixa: una proposta de  Triatló per a tots,  on triatletes experimentats i de més novells comparteixen espai i passió.

Seguirem treballant per oferir les millors curses i més segures per a tothom.

Atentament,

Direcció Tricircuit.