RELLEUS

Els atletes podran competir en modalitat de RELLEUS en les proves d’AMPOSTA, DELTEBRE i TOSSA DE MAR

1. Els equips de relleus poden estar integrats per 2 o 3 persones, podent ser masculins, femenins o mixtes. Cada component realitzarà un segment o en el cas de ser 2 components un d’ells realitzarà 2 disciplines del triatló (natació-bici, natació-cursa a peu o bé bici-cursa a peu) i l’altre la restant.

2. Cada equip tindrà un dorsal, menys el nedador que tindrà una gorra de natació marcat amb el n º de dorsal de l’equip. El Ciclista ha de portar el dorsal a l’esquena i el component de l’equip de relleu que fa la cursa a peu haurà de portar al pit, tots dos han de portar el dorsal enganxat amb imperdibles a la roba de competició o en una cinta.

3. Tots els membres de cada un dels equips de relleus hauran d’entrar JUNTS a la Zona de Transició (BOXES), en els horaris establerts per l’organització perquè els jutges revisin el material que utilitzaran durant el triatló.

4. Dins de la Zona de Transició (BOXES) hi haurà una zona habilitada per a cada equip que estarà senyalitzat amb una placa amb el seu número de dorsal.

5. En aquest espai els 2 o 3 components de l’equip de relleus només podran deixar únicament i exclusivament el material que utilitzaran durant la prova. Les motxilles, roba de carrer i la resta de material que no s’utilitza per a la competició s’ha de deixar al guarda-roba.

6. L’entrada per accedir a Boxes durant la prova per als components de l’equip que faran el relleu del segment ciclista o Cursa de Peu serà pel mateix accés que la resta de participants

7. Només es permetrà entrar en boxs quan l’anterior rellevista ha iniciat el seu segment, és a dir, quan el nedador iniciï la natació és en aquest moment quan se li permetrà al rellevista ciclista accedir al seu espai de la zona de transició (Boxes), mai abans

8. El lloc d’espera, de la persona que ha de fer el següent relleu, i on s’executa el canvi és a la zona de transició (Boxes) i en el lloc on té penjada la bicicleta i que està marcat amb el dorsal de l’equip. Mai serà en una altra zona, sinó l’equip estarà desqualificat.

9. Per efectuar el relleu el nedador ha de lliurar al ciclista el xip que ha d’anar col·locat sempre al turmell, igual que el ciclista haurà de fer amb el seu relleu que farà la carrera a peu. Des de l’inici de la prova fins creuar la meta, el xip ha de portar cada un dels rellevistes per tenir control dels 3 parcials de la competició. Quan cada un dels components de l’equip ja ha realitzat el seu segment i vol abandonar la zona de transició hauran de fer per on la resta de participants surten dels boxs per iniciar el següent segment.

10. Tots els components de l’equip podran acompanyar el relleu que fa la cursa a peu en els últims 100-150 metres de la prova per creuar tots junts la línia de meta. El lloc d’espera serà l’inici de la recta de meta on comença la fila de tanques i que dóna accés a l’arc de Meta.

11. Després tot l’equip podrà accedir a la zona de Post meta on està ubicat l’avituallament final amb tots els serveis per als triatletes.

12. Només hi haurà una sola única categoria de relleus, ja siguin masculins, femenins i / o mixtos.